Mellan Världar

Désirée Saarela & Triskel - Mellan Världar

Désirée Saarela & Triskel – Mellan Världar

Désirée Saarela &  Triskel -yhtyeen levyn ja kuvakirjan sisältävä kokonaisuus

vie mukanaan harvaan asutuilta seuduilta suureen maailmaan, kaupungin sykkivään sydämeen, maaseudulle metsiin ja peltojen yli merelle. Laulut sanoituksineen kera musiikin liikkuvat erilaisissa todellisuuksissa, jollaisia ihminen voi kokea eri paikoissa ja tilanteissa niin kehollisesti kuin tunteen tasolla, jokainen omalla tavallaan. Miltä tuntuu elää erilaisten jokapäiväisessä elämässä vastaan tulevien tunnelmien, maailmojen ja todellisuuksien keskellä?

Kirjassa, joka on osa levyn ja kirjan muodostamaa kokonaisuutta, jokainen laulu, niin levyltä kuunneltava musiikki kuin Désiréen lauluteksti, kohtaa oman visuaalisen “laulumaalauksensa”. Laulujen sanoitukset, kirjan visuaaliset kuvat ja Désirée Saarela & Triskel -yhtyeen ajaton musiikki yhdistyvät moniulotteisesti ja aisteja herättävästi tässä levy-kirja-kokonaisuudessa. Samalla kohtaavat musiikki, kuvataide ja laulujen sanoitukset toisensa raikkaalla ja uniikilla tavalla. Levykirjan laulumaalaukset ovat taiteilija Malin Skinnarin käsialaa. Levyltä löytyvät 14 erilaista laulua sanoituksineen ja sävellyksineen ovat Désirée Saarelan kirjoittamia. Sovitukset on luotu ja työstetty yhdessä Désirée Saarela & Triskel -yhtyeen sekä levyllä vierailevien muusikoiden kanssa. Toukokuussa 2016 julkaistun levy-kirja-kokonaisuuden on tuottanut ja julkaissut Désirée Saarela.

Désirée Saarela & Triskel:

Désirée Saarela – laulu, kitara, mandoliini
Kirsi Vinkki – viulu, alttoviulu, concertina, kalimba, kantele, kellopeli
Samuli Karjalainen – kitarat, ääni- ja äänieffektimaisemat

Vierailevat muusikot levyllä:

Maria Kalaniemi – haitari kappaleilla Mitt i allt (2) ja Så många hem (7)
Janne Viksten – banjo kappaleella Lite (10)

Laulumaalaukset ja kuvitukset:

Malin Skinnar

Laulut ja sanoitukset ovat Désirée Saarelan käsialaa. Sovitukset ovat luotu, työstetty ja kehitetty yhdessä sekä Désirée Saarela & Triskelin että levyllä vierailevien muusikoiden kanssa. Levyä on äänittänyt, miksannut ja masteroinnut Janne Viksten. Laulut ja levyn materiaali on äänitetty 24-28 helmikuuta 2016, Kirkkonummella, Villa Hvittorpissa. Kirjan “laulumaalaukset” ja kuvitukset ovat malaannut taiteilija Malin Skinnar. Graafinen suunittelu ja ulkoasu on tehnyt Erica Sjölund. Désirée Saarela on tuottanut ja julkaissut levy-kirja-kokonaisuuden.

Booklet