I tid och otid

I tid och otid

Désirée Saarela, Photo: Andreas Haals

Själsvänner finns och ibland möter man dem när man minst anar det. En själsvän som på något sätt förstår precis vem man är och vad man menar utan att man behöver säga någonting ens med ord. Ibland kan mötet vara väldigt kort men ändå finns där något slags ”osynligt band” som förenar och det känns som att man känner människan från förr, fastän man aldrig mött hen tidigare. Märkliga möten, starka möten. Möten fulla av energi. Om man kunde ”hålla kvar” den människan och få spendera mera tid med den fastän man vet att våra vägar fortsätter i olika riktningar. Möten att ta vara på och minnas för livet. Sången berör även hur viktigt det är att i tid och otid tro på sina drömmar och våga ”följa” dem.

 

Se dig om där du står här finns allt du behöver
ändå du reser härifrån för att finna det du söker

jag vill be dig stanna kvar men ditt liv kan jag ej leva
kom tillbaka snart mitt liv jag vill med dig dela

låt milda vindar vina
låt vägen hållas fri
låt drömmarna dig driva
i tid och otid

låt oss ännu gå på vägen brevid fälten
genom skogen över ån på väg av grus som slingrar sig

många vägskäl finns med val vart vill du bege dig?
denna gång jag stannar kvar du vet nog var du har mig

låt milda vindar vina
låt vägen hållas fri
låt drömmarna dig driva
i tid och otid


Text & Musik: Désirée Saarela

Lämna ett svar