Morgon över Helsingfors

Désirée Saarela & Triskel - Morgon över Helsingfors

Désirée Saarela & Triskel – Morgon över Helsingfors

Désirée Saarela & Triskelin musiikki on ajatonta ja sen tunnelma täynnä sydäntä sekä tarinankerronnan lumoa.Yhtyeen musiikissa nykypäivän singer-songwriter-perinne yhdistyy vahvaan kansanmusiikkitulkintaan. Musiikki on hyvin akustispainotteista ja äänitetty livenä, niin että yhteissoitto ja tunnelma säilyisivät mahdollisimman aitoina ja ehjinä, täysin luomussa muodossaan.

Désirée Saarela & Triskelin tuoreelta singleltä, Morgon över Helsingfors, löytyy ensimmäisenä tunnelmallinen sävelmä, joka kertoo aamusta, hetkestä joka herättää Helsingin uuteen päivään, täynnä uusia mahdollisuuksia, ja samalla puhaltaa uutta elämää ikuisesti sykkivän kaupungin sydämeen.

Singlen toinen kappale, You can never be poor, vie kuulijan 60–70-luvun singer-songwriter-tunnelmaan. Sävelmän teksti tuo esille ne asiat elämässä, jotka oikeasti tekevät meidät, joka ikisen ihmisen, rikkaaksi.Raikas ja ytimekäs sävelmä täynnä elämäntahtoa.

Désirée Saarela – laulu, kitara (raidat 1 ja 2) sekä säv. & san. & sov.
Kirsi Vinkki – kalimba (raita 1) , jouhikko (raita 2) sekä sov.
Samuli Karjalainen – kitara ja äänimaisemat (r1), mandoliini (r2) sekä sov.

Yhtyeeltä ilmestyi kesällä 2013 levy nimeltään Tidsemigranten, joka on kokoelma Désiréen omalla äidinkielellään ruotsilla luomista sanoituksista ja lauluista.