Redo för det som väntar

Redo för det som väntar

Jag har många gånger beundrat människors brinnande livslust och kämparanda. Ofta är dessa människor de som har varit med om otroligt många utmaningar och motgångar i livet. Personer som haft det svårt men ändå alltid sett framåt och trott på att livet bär. Sången har inspirerats av att istället för att välja att klaga fokusera på viljan att leva här och nu och att ta vara på livet och att vara redo för vad som än komma skall. “Framåt, framåt, vidare vill livet bäras”.

 

Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill leva
jag vill, jag vill, jag vill, jag vill leva
jag vill, jag vill, jag vill, jag vill flyga
med fria, fria vingar jag kan styra

jag vill, jag vill, jag vill, jag vill känna
både med- och motvind blåsa, lyckan vända
jag vill, jag vill, jag vill jag vill glädjas
varje nya dag som utav livet präglas

Jag är redo för det som väntar
Jag är redo för vad som än komma skall

jag vill, jag vill, jag vill, jag vill färdas
framåt, framåt, vidare vill livet bäras
jag vill, jag vill, jag vill, jag vill röja
undan det som hindrar mig från att drömma

Jag är redo för det som väntar
Jag är redo för vad som än komma skall


Text & Musik: Désirée Saarela