Nu kom också skivan från tryck! Mellan Världar CD bok release turné inleds denna vecka. Goda tider!

Det är alltid spännande när man väntar på att skivan ska komma ur tryck. Hinner den i tid, ser färgerna ut som man tänkt sig, har skivan rätt musik och låtföljd? Nåja, svaret kom i kväll per snigelpost och allt med skivan är som det ska! Den kom i tid tom. i förtid denna gång, färgerna är prima och låtarna på skivan är de rätta. Nu har musiken hittat hem till sin bok, CD boken är redo för release. På fredag händer det officiellt och på lördag kör vi i gång med spelningarna. Jag kan inte vänta! 

Här är miniturnéplanen:

28.5 DS&T live @ Digelius Music, Helsinki,16:00

30.5 DS&T live @ Café Jungmans, Kristinestad,18:00

31.5 DS&T live @ Korsnäs Bibliotek, Korsnäs,19:00

1.6 DS&T live @ Loftet, Vasa, 11:00-12:30 (lunch release)

1.6 DS&T live @ Kammarmusiksalen, Campus Allegro, Jakobstad, 18:00

Välkommen, inträdet är fritt!

Hoppas att vi ses!

Det blev en långdistans skiva på 14 låtar. Ja, jag vet att dagens musikvärld kanske inte tror på album mera och tänker att ingen orkar ju ändå lyssna på så många låtar. Jag tänker i andra banor och tror visst att det finns någon lyssnare som orkar, som verkligen vill höra en hel skiva till slut. Mellan Världar är det största och mest omfattande CD projekt som jag gjort hittills och låtarna ligger, som alla låtar gör, väldigt nära mitt hjärta. Jag hoppas att låtarna kan ge något även till dig som lyssnar. Boken med Malin Skinnars sångmålningar ger låtarna visuella vingar och en intensivare upplevelse för lyssnaren. Texterna lever sitt eget liv med musiken och målningarna alla tre sida vid sida. Nu är det dags att ge CDboken Mellan Världar fria vingar att flyga iväg, får se vartåt vingarna bär!

Kvällen avslutas i detta landskap!

About the author: Désirée

Has one comment to “Nu kom också skivan från tryck! Mellan Världar CD bok release turné inleds denna vecka. Goda tider!”

You can leave a reply or Trackback this post.

  1. MALIN - maj 24, 2016 at 22:00 Reply

    wowowowowowowowowowowowowowow <3 det ser ut som vi ville! åh vad roligt!!!!!!!!!!! Desireeeeeeeeeeeeee <3

Leave a Reply

Your email address will not be published.