Målning av Malin Skinnar

När Malin Skinnar kom på besök och Mellan Världar boken tar form

Tiden bara flyr i väg. Mellan Världar albumboken börjar så småningom hitta sin verkliga och slutgiltiga skepnad och ska så småningom gå i tryck (i början av nästa vecka). Det är en del jobb ännu och fixande men snart, snart så ska den i tryckpressen! Min kära vän och layoutare/grafiker “allt i allo” Erica Sjölund ska göra en sista finslipning och så är det bara att vänta och se. Det är en ära att få jobba med både Malin och Erica, de har gjort ett enormt jobb! Det har blivit många, långa arbetskvällar och nätter för oss alla!

Är på väg till Åbo igen, för att beöka Marianne Maans. Vi har två spelningar nu på fredag och lördag i Pojo och Helsingfors med trollen Skrubiluttan Å Skrubilej. Alltid lika roligt att få spela för barn och barnlika och att få spela med Marianne! Skrubilation!

På söndag är det slutmixning av skivmaterialet som gäller tillsammans med Janne Viksten. Ser fram emot att fortsätta med det. Alltid lika svårt att besluta låtordning för ett album, möjligheterna är så många. Helheten, den röda tråden måste hittas i låtkedjan. Det är nog mitt livs längsta CD album hittills, 14 låtar kommer att finnas på skivan.

Vill ännu här länka till Malins underbara sida och Vlogg. Här kommer ett klipp som hon gjorde i somras när hon kom på besök till oss! Det var så härligt att äntligen få återse henne. Härligt att hon kom i sin Malinmobil. Vi hann umgås, prata i kapp allt som hänt sen vi senast sågs och gå en långpromenad i vår lilla by och det var verkligen ett kärt återseende! Och nu får vi göra denna sångbok tillsammans och samarbetet fortsätter på detta vis. Jag är än en gång väldigt tacksam för det! Hoppas att vi ses snart igen Malin!

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.