Morgon över (ett regnigt) Helsingfors

Fick ett par lediga dagar och rymde från huset i skogen till käraste hemstaden Helsingfors. Att få bo på hotell i sin hemstad är mycket charmigt och underskattat tycker jag. Lite lugn och ro tillsammans med Anders före bebisen kommer. 


Lite egen tid. Än en gång så tacksam för hjälpsamma svärföräldrar som tar sig tid och har lust att sköta om Felix. Det gäller att ladda batterierna nu när vi kan. Kanske det kan tyckas knäppt att vi hoppade i bilen igår, körde ca 500 km hit och sen genast idag hem tillbaka. Jag tycker det är lyx. 


Gitarren hann jag inte få, tyvärr men den är på god väg i varje fall. Här en bild tagen av Juha Lottonen på en “inlay” som finns på gitarrhalsen som du kan se här. En fin fri fågel. (Även gitarrbyggarens logo). 


Men nu är det dags att fortsätta en stund att njuta av dagen, trots allt regn. Sen hem till skogen igen. Här kan du lyssna på min låt Morgon över Helsingfors tillsammans med Désirée Saarela & Triskel. En hyllning till hemstaden. Sången spelades in i februari 2014, då var jag gravid med Felix i 7 månaden och det kanske hörs på rösten men det tycker jag är en del av livet. Det ska få höras! Allt gott och ha en fin dag!

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.