Mellan Världar CDboken ute nu, ny musik med fria vingar!

Vilken händelserik vecka. Mellan Världar spelningar på olika håll i Helsingfors och i Österbotten. Det har varit en hel del förberedande och kontaktande av olika slags media, radio mm. Det är ju ingen nyhet att man får göra allt själv. Pr biten är inte min starkaste sida men måste ju göras. Att boka spelningar kräver också sitt för att inte nämna en massa andra detaljer. Men summa sumarum är ju att det som ska göras måste göras. Som man bäddar får man ligga. Det har i varje fall varit alldeles härligt att få vara ute och presentera alla nya låtar, spela live för en publik. Det har varit strålande sol hela veckan lång och väldigt varmt, på ett par ställen märktes det nog att vädret gick före konsertbesök beträffande publikantal men det kan inte hjälpas. De som kommer för att lyssna och de som finns där på plats är de viktiga. Det är så klart en utmaning att locka till sig nya lyssnare. Hur lönar det sig att ta sig fram? Det är många bollar i luften samtidigt som måste hamna rätt. 


Efter spelningen i Korsnäs som var jättelyckad och stämningsfull måste vi bara stanna bilen för att ta en bild vid Korsnäs skylten innan vi åkte vidare igen. 


Café Jungmans i Kristinestad dags för mat!


Loftet Vasa redo för lunchkonsert


Soundcheck Samuli och Kirsi väntar, Campus Allegro, Kammarmusiksalen, Jakobstad. 


Digelius Music, Helsingfors


Tack Emu (tredje från vänster och ägare av världens bästa skivaffär) för att vi fick komma till Digelius och hålla releasekonserten!

Sen hem igen för att spendera tid med denna glada charmör. Felix hemma hos oss på trappan. 


Det är ju ständigt ett bollande. Ena dagen är man ute och flänger på olika spelningar och evenemang andra dagen hemma och tar hand om familj och hem… snart är vi en till och det är spännande att se hur allt löser sig. Alltid är det inte lätt att pussla ihop allt med sina drömmar och musiken och familjen, men det går. Tacksam är jag för en förstående man och hjälpsamma svärföräldrar och familj. Utan dem skulle det inte gå. Jag lyfter hatten av till alla som kämpar med att bolla och pussla för att vardagen skall gå ihop när det är fullt upp med jobb och att tro på och följa sina drömmar. Med eller utan familj!


I radiostudion förra veckan gjordes en intervju om Mellan Världar CDboken som du kan lyssna till här:

Yle Fonden med Benny Törnroos


Boken med tillhörande CD finns nu tillgänglig och kan beställas direkt från mig eller Digelius Music i Helsingfors eller bokhandeln i Jakobstad. På Luckan i Kristinestad finns den också att fås. 

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.