Désirée Saarela & Triskel - Mellan Världar

Mellan Världar boken gått i tryck, reser mellan världar igen, livet fortsätter

Boken gick till tryck, äntligen, i går den 19 april så hände det. Det har varit intensiva dagar och långa uppesittarkvällar/ nätter de två senaste veckorna för att få allting klart i tid. Layoutaren och grafikern Erica Sjölund har verkligen haft fullt upp med det digra materialet och jag är väldigt tacksam och nöjd över det fina jobb som hon gjort med Malins sångmålningar och hela bokens och CDns helhet och utseende. Nu är det bara skivan som ska mixas klart och mastras. Eftersom det blir ett bokalbum på 14 låtar så tar det sin tid. Det är många bollar i luften samtidigt nu.

Efter helgens två Skrubiluttan Å Skrubilej konserter (i Pojo och i Helsingfors) så fortsatte jag att spendera söndagen vid Arabia Pop-Jazz studios med att mixa skivan tillsammans med Janne Viksten. Han spelade dessutom in ett banjospår på låten Lite och det är jag så lycklig över. Banjo är så bäst och Janne är inte bara en urskicklig ljudtekniker utan även en alldeles suverän banjospelman som dessutom spelar fiol och gitarr. Snart ska skivan mastras och sen skickas till tryck den också.

Sedan förra torsdagen har jag hunnit vara i Kokkola, Åbo, Pojo, Helsingfors, hemma två dagar i Sundby för att i går åter igen ta tåget till Åbo och i dag var vi i Kimito och uppträdde på Villa Lande med Skrubiluttan Å Skrubilej. Det var en fin publik med en massa barn. Nu är jag åter på väg hem med tåget och i morgon blir det undervisningsdag i Kokkola. Vardagen är väldigt varierande. Slutet av veckan har jag äran att få spendera med sonen Felix eftersom pappa Anders ska i väg på spelningar. Tvära kast från den ena kringresande freelanserlivet till att vara hemmamamma. Ett “vardagsbollande” som ibland kan kännas väldigt utmanande men det går att lösa. Familj och arbete, karriär och hemmamamma. Ni vet. Jag är nu dessutom gravid i vecka 27 så det sätter ju sin prägel på vardagen också och allt det som komma skall. Jag hoppas att allt ska gå bra. Får se hur “vardagsbollandet” blir då vi får en ny familjemedlem. Det är rätt spännande tider.

I övrigt så rullar vardagen på. Jag förundras verkligen över livet och alla upplevelser som det har att bjuda på, på gott och ont. Jag fortsätter min färd här mellan världar och återkommer inom kort.

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.