Just nu, dags att stanna upp och se vad livet ser.

Det är svårt att varva ner. Utmanande att bli mammaledig som musiker, låtskrivare och freelancer. Speciellt när jag just gett ut en ny skivbok, det är ju nu som jag borde smida järnet när det ännu är varmt. Samtidigt sköta om en tvååring, vild och sprallig som tyckt att världen varit så spännande att han inte hinner sova sin dagssömn. (Ofta den tid jag har för mig själv när jag kan jobba, spela, skriva låtar, dricka en kopp kaffe, städa, andas, tänka). Nu är det 15 dagar kvar till beräknat datum. Det nya livet kan komma när som helst. Att samla krafter vore säkert klokt. Samtidigt som jag tänker på allt det där jag borde.


Felix tycker om att bläddra i skivboken Mellan Världar. Den kan nu köpas direkt från min webbshop.


Midsommaren kom och gick. Alltid lika roligt att få spela med svärfar Max Portin. Han har en outtömlig repertoar på olika sånger och spelmanslåtar.


Vi fick besök av min bästa syster Betti och Felix kusiner Arthur och Oliver. Hela min familj bor i Helsingfors, glad över att få besök!


Borde hinna hämta denna nya pärla, min gitarr som snart borde vara färdig, kanske är den det redan. Våga eller inte våga åka till Helsingfors när bebin kan vara på väg när som helst. Gitarren byggs enligt mina önskemål av Juha Lottonen. Det känns stort!


Morgonen började så här. Fiolspel och frukost. Jag vet inte hur morgondagen ser ut och vad som den för med sig. Det jag vet är att jag än en gång har en hel del att lära mig av livet, att försöka se det som livet ser, det som livet vill och ger. Stanna upp en stund, samla krafter. Det har varit så full rulle på många håll nu så länge att det känns som att jag blivit helt blind för nuet och för allt det jag redan har. Kanske du vet vad jag menar. Hur kan det vara så svårt att se allt det där fina, finaste man har.  Det är dags att leva livet när det ännu finns här kvar, förvalta väl varje levnadsdag!

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.