You can never be poor

You can never be poor

“You can never be poor as long as the treasure of life is your’s”

Jag är glad och tacksam, samarbetet med Malin Skinnar fortsätter. Här är Malins otroliga tolkning, illustration och sångmålning av låten You can never be poor med Désirée Saarela & Triskel. Så spännande att se hennes målningar och visualiseringar av musik, dessutom musik och text som jag har gjort!

Låten finns på en singel (med två låtar) som vi spelade in i februari 2014. Jag var gravid i 7:e månaden när vi spelade in singlen, utmanande att hitta botten och andningsrum men det går om man vill. Dumt att inte spela in bara för att man är gravid. Kanske det skulle ha varit klokare att göra inspelningen vid ett annat tillfälle (som “ogravid”) men jag tror på att finns det något som man ska göra så ska man göra det. Livet väntar inte utan är här och nu.

För mig är denna låt en frisk vårbris som blåser förbi då när det ännu ligger snö och slask på marken och det känns som att vintern aldrig vill släppa sitt järngrepp och låta årstiden gå över till vår. Våren som är så full av liv. Liksom människan är full av liv och det är livet i sig som gör oss rika! Det är en stor rikedom att få leva så ta vara på din värdefullaste och enda egendom! Kom ihåg, du kan aldrig vara fattig så länge det finns liv i dig!

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.