Allting är möjligt

Det nya året har kört igång med fart och fläkt. Mycket på gång och många olika projekt rullar på sida vid sida. Snart är det ju redan februari. Ser fram emot skivinspelningen med Désirée  Saarela & Triskel och alla nya låtar som kommer att forma det nya albumet Mellan Världar som äger rum i slutet av februari. 

Jag kunde vara mera aktiv här på bloggen men nu är det så att jag tänker blogga precis då när jag känner för det och inte tvinga mig till att blogga bara för att jag borde. Det är min bloggfilosofi. Hade tänkt önska er alla gott nytt år 2016 då vid årsskiftet men gör det nu istället. Gott nytt år! Må det bli ett äventyrsfullt och spännande  år fullt med liv och bra energier. Ett nytt år då allting är möjligt!

Vår katt Noso och mitt favoritordspråk skrivet i sten.  

About the author: Désirée

Leave a Reply

Your email address will not be published.